Fanta

Вкус кој треба да се открие!

Fanta

TONIC WATER - нутритивни вредности во: 100мл

U: 100 ml
Енергетска вредност 164 kJ / 39 kcal
Масти 0 g
Од тоа заситени масни киселини 0 g
Јаглехидрати 9,4 g
Од тоа шеќери 9,4 g
Протеини 0 g
Сол 0 g

Bitter Lemon - Нутритивни вредности во: 100мл

U: 100 ml
Енергетска вредност 233 kJ / 55 kcal
Масти 0 g
Од тоа заситени масни киселини 0 g
Јаглехидрати 13,3 g
Од тоа шеќери 13,3 g
Протеини 0 g
Сол 0 g

SCHWEPPES TANGERINЕ - нутритивни вредности во: 100мл

U: 100 ml
Енергетска вредност 187 kJ / 44 kcal
Масти 0 g
Од тоа заситени масни киселини 0 g
Јаглехидрати 10,6 g
Од тоа шеќери 10,6 g
Протеини 0 g
Сол 0 g

Другите читаат:

Што да нарачате на прв состанок

Мајстор на дизајнот

Подгответе безалкохолен коктел со Schweppes и наздравете си!