Fanta

Бидете поинакви, уживајте во свежината на вкусовите на Фанта.

Fanta

FANTA ORANGE - Нутритивни вредности во: 100мл/250мл

U: 100 ml 250 ml [%*]
Енергетска вредност 178 kJ / 42 kcal 445 kJ / 105 kcal [5 %]
Масти 0 g 0 g [0 %]
Од тоа заситени масни киселини 0 g 0 g [0 %]
Јаглехидрати 10,2 g 26 g [10 %]
Од тоа шеќери 10,2 g 26 g [28 %]
Протеини 0 g 0 g [0 %]
Сол 0 g 0 g [0 %]

FANTA SHOKATA- Нутритивни вредности во: 100мл/250мл

U: 100 ml 250 ml [%*]
Енергетска вредност 185 kJ / 43 kcal 463 kJ / 108 kcal [5 %]
Масти 0 g 0 g [0 %]
Од тоа заситени масни киселини 0 g 0 g [0 %]
Јаглехидрати 10,5 g 26 g [10 %]
Од тоа шеќери 10,5 g 26 g [29 %]
Протеини 0 g 0 g [0 %]
Сол 0,05 g 0,13 g [2 %]

Cool сино шише и неодолив летен вкус!

Другите читаат:

Матка – за оние што бараат врвно освежување

Мајстор на дизајнот

Што не сте знаеле за Фанта?